balkboven

Je bent nu hier: Voorstelling

Voorstelling

 

Alle kinderen kijken uit naar die langverwachte vakantie. Ook bijzondere kinderen: kinderen met een handicap, kinderen die langdurig ziek zijn of kinderen die het sociaal moeilijk hebben. Ook zij willen graag op avontuur, chillen met vriendjes en kattekwaad uithalen.

Hartekamp organiseert een jaarlijks zomerkamp, weekends en uitstappen voor kinderen die dagdagelijks medische zorgen nodig hebben. Wij bezorgen hen een onvergetelijke vakantie waar ze energie uithalen, grenzen verleggen en soms jaren later nog over spreken. Niet hun ziekte of handicap staat centraal, maar wel het zorgeloos plezier maken, met “gelijkgestemde” vriendjes.BLOG

Lees hier de blog van Hartekamp


NIEUWS

Pagina 1 van 2  > >>

Het krokusweekend komt eraan! Dit jaar zetten we de krokusvakantie in met een spetterend weekend. Het weekend gaat door van VRIJDAG 24 FEBRUARI 2017 t/m ZONDAG 26 FEBRUARI 2017 en we gaan richting de kust. Het weekend gaat door in het vakantiedomein de Hoge Duin in Oostduinkerke.

We gaan dit jaar naar vakantiedomein Hoge Duin in Oostduinkerke! Schrijf nu in!

Nu we even zijn bekomen van het fantastische zomerkamp rollen we het nieuwe Hartekampjaar in met een bowling op zaterdag 29 oktober! Het onlangs vernieuwde “Bowl Inn” in Sint-Martems-Latem (het vroegere “Real”) is de plaats waar we alle bowlingrecords zullen verbreken!
Bekijk hier de activiteitenkalender voor het komende jaar!
balkonder

Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!