balkboven

Je bent nu hier: Voorstelling

Voorstelling

 

Alle kinderen kijken uit naar die langverwachte vakantie. Ook bijzondere kinderen: kinderen met een handicap, kinderen die langdurig ziek zijn of kinderen die het sociaal moeilijk hebben. Ook zij willen graag op avontuur, chillen met vriendjes en kattekwaad uithalen.

Hartekamp organiseert een jaarlijks zomerkamp, weekends en uitstappen voor kinderen die dagdagelijks medische zorgen nodig hebben. Wij bezorgen hen een onvergetelijke vakantie waar ze energie uithalen, grenzen verleggen en soms jaren later nog over spreken. Niet hun ziekte of handicap staat centraal, maar wel het zorgeloos plezier maken, met “gelijkgestemde” vriendjes.VRACHTWAGEN GEZOCHT!

We zijn voor ons kampvervoer op zoek naar een grote vrachtwagen om ons materiaal en bagage heen en terug te voeren tussen het Gentse en Maasmechelen.
Concreet hebben we een grote vrachtwagen nodig op zondag 21 augustus vanuit Gent om 14u naar Maasmechelen met de bagage en op zondag 28 augustus rond 13u terug met ons spelmateriaal en bagage van Maasmechelen naar Gent via Ledeberg (om ons eerst ons spelmateriaal af te zetten). Naast ongeloofelijke dankbaarheid, willen we uiteraard met veel plezier het bedrijf die dit wil doen vermelden op al onze communicatie. Ken je iemand die dit kan of wil doen, mail naar info@hartekamp.be!

BLOG

Lees hier de blog van Hartekamp


NIEUWS

Pagina 1 van 2  > >>
Na het succes van vorig jaar, is er ook dit jaar een Hartekamp-Familiedag! Deze gaat door op 2 juli 2016 in Gent!
We zijn voor ons kampvervoer op zoek naar een grote vrachtwagen om ons materiaal en bagage heen en terug te voeren tussen het Gentse en Maasmechelen.

Onze vakantieweek vindt dit jaar plaats van ZONDAG 21 AUGUSTUS 2016 tot en met ZONDAG 28 AUGUSTUS 2016. We vertrekken dit jaar dus op ZONDAG!

Klik hier voor alle info en inschrijvingen.

De inschrijvingen voor leiding voor het zomerkamp 2016 zijn nu geopend! Klik hier voor alle info en inschrijvingen.
balkonder

Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!