balkboven

Je bent nu hier: Voorstelling

Voorstelling

 

Alle kinderen kijken uit naar die langverwachte vakantie. Ook bijzondere kinderen: kinderen met een handicap, kinderen die langdurig ziek zijn of kinderen die het sociaal moeilijk hebben. Ook zij willen graag op avontuur, chillen met vriendjes en kattekwaad uithalen.

Hartekamp organiseert een jaarlijks zomerkamp, weekends en uitstappen voor kinderen die dagdagelijks medische zorgen nodig hebben. Wij bezorgen hen een onvergetelijke vakantie waar ze energie uithalen, grenzen verleggen en soms jaren later nog over spreken. Niet hun ziekte of handicap staat centraal, maar wel het zorgeloos plezier maken, met “gelijkgestemde” vriendjes.BLOG

Lees hier de blog van Hartekamp


NIEUWS

Pagina 1 van 2  > >>
Wij zijn helemaal klaar om Kerst en Nieuwjaar te vieren, maar om nog meer in de sfeer te komen gaan we met z’n allen naar de Samson & Gert kerstshow in Plopsaland De Panne.
In het kader van de warmste week van Studio Brussel organiseert  Forza-8740  ‘Nightrun for life’. Dit is een nachtloop doorheen de centrumstraten van Pittem en gaat door op zaterdag 17 december 2016, ten voordele van VZW Hartekamp!

De warmste week van Studio Brussel komt stilaan dichter bij! Ook dit jaar is Hartekamp één van de vele goede doelen die graag warmte deelt. Willen jullie graag iets organiseren voor onze VZW? Dat verwarmt ons Hartekamp-hart heel erg!

Het krokusweekend komt eraan! Dit jaar zetten we de krokusvakantie in met een spetterend weekend. Het weekend gaat door van VRIJDAG 24 FEBRUARI 2017 t/m ZONDAG 26 FEBRUARI 2017 en we gaan richting de kust. Het weekend gaat door in het vakantiedomein de Hoge Duin in Oostduinkerke.

balkonder

Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!