balkboven

Je bent nu hier: Voorstelling > Fotoboek > Zomerkamp 2018

Zomerkamp 2018

Hartekampweekend 2019

Liefste Hartekampers en familie

Het kamp is nu enkele weken achter de rug en dus wordt het tijd om reikhalzend naar de nieuwe activiteiten uit te kijken! We nodigen jullie dan ook graag uit op het Hartekamp weekend 2019.

Het weekend zal doorgaan van vrijdag 1 maart 2019 (19u30) t.e.m. zondag 3 maart 2019 (14u30) (het eerste weekend van de krokusvakantie). Hierbij verwelkomen we jullie opnieuw op het domein De Hoge Duin in Oostduinkerke (Kinderlaan 47, 8670 Oostduinkerke).
Opgelet, er wordt geen vervoer van en naar het domein voorzien!

HOE INSCHRIJVEN?

INSCHRIJVING AFGESLOTEN

Naast de online inschrijving, hebben we graag nog enkele andere zaken van u om de inschrijving te vervolledigen:

  • Een volledig ingevuld en ondertekend Handtekeningformulier

  • Een volledig ingevuld en ondertekend Medicatieschema

  • Als uw kind voor de eerste keer meegaat, of er veranderingen zijn in de (medische) situatie moet een Medische Fiche ingevuld worden;
    Opgelet, enkel de medicatie die vermeld staat op de Medische Fiche of op het Medicatieschema wordt op weekend door onze arts toegediend!

  • Lidmaatschap 2019: € 15/gezin;

  • Inschrijvingsgeld weekend: € 70/deelnemer.
    Overschrijven kan op het rekeningnummer BE15 3900 9665 8030 (BIC: BBRUBEBB) met de vermelding “Weekend 2019 – naam deelnemer”.

Alle papieren formulieren (Medische Fiche, Medicatieschema en Handtekeningformulier) vragen we u om deze zo snel mogelijk via mail (hartekampweekend@gmail.com) of per post (VZW Hartekamp Leliestraat 7, B-9840 Zevergem) te versturen. Dit dient te gebeuren vóór 2 februari 2019.

Een inschrijving is pas volledig nadat alle formulieren zijn ontvangen, waarna u een bevestigingsmail en
-brief van deelname krijgt toegestuurd.


FINANCIËLE TUSSENKOMST OF SOCIAAL TARIEF

De meeste mutualiteiten voorzien een financiële tussenkomst voor aangepaste vakanties. Neem hiervoor contact op met uw ziekenfonds. In specifieke situaties hanteert VZW Hartekamp een verminderd inschrijvingstarief. Als u denkt hiervoor in aanmerking te komen, aarzel dan zeker niet om ons per mail te contacteren (hartekampweekend@gmail.com). Uw aanvraag wordt met de nodige discretie behandeld.

 

VRAGEN?

Indien u vragen hebt omtrent de inschrijving van uw kind/jongere, contacteer ons dan gerust per mail via hartekampweekend@gmail.com.

 

BLOG

Lees hier de blog van Hartekamp


NIEUWS

Pagina 1 van 2  > >>

Onze vakantieweek vindt dit jaar plaats van VRIJDAG 23 AUGUSTUS tot en me VRIJDAG 30 AUGUSTUS. We vertrekken dit jaar dus op VRIJDAG!

Klik hier voor alle info en inschrijvingen.

De inschrijvingen voor leiding voor het zomerkamp 2019 zijn nu geopend!
Bekijk hier de activiteitenkalender voor het komende jaar!

Hebben jullie ook heimwee naar het slapen in een stapelbed, leuke activiteiten met jullie favoriete Hartekamp leiding en plezier maken met jullie vriend(innet)jes? Niet getreurd want het Hartekamp weekend 2019 is al in zicht!
Van vrijdag 1 maart tot en met zondag 3 maart 2019 gaan we met z’n allen naar De Hoge Duin in Oostduinkerke. De zilte zeelucht kan je nu al ruiken!

balkonder

Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!