balkboven

Je bent nu hier: Voorstelling

Voorstelling

Familiedag Hartekamp! - 20/10/2018

We nodigen jullie uit op onze familiedag! Dit jaar gaat de familiedag door in oktober, na het grote kamp. Dat is het ideale moment om elkaar nog eens terug te zien en herinnering op te halen aan die top-week in augustus. We projecteren daarom ook de foto’s van het kamp terwijl we onze buikjes gezellig vullen. De kinderen en jongeren kunnen bijpraten, maar ook de ouders krijgen de kans om elkaar te ontmoeten. Heb jij er al zin in?
Deze editie bezoeken we ook het enige echte vzw Hartekamp-circus! Heb jij al eens 100kg kunnen heffen? Of hang je graag de clown uit? Wil je graag je toekomst laten voorspellen? Een poging ondernemen om vuur te spuwen? Dan moet je er bij zijn!

Waar en wanneer?

20 oktober 2018
BuSO School aan de waterkant
Stropkaai 38, 9000 Gent.


Programma

  • 13u Aankomst ‘Circus vzw Hartekamp’
  • 17u Verrassingsact
  • 18u Avondeten

Voorwaarden en kostprijs?
Lidmaatschap van vzw Hartekamp is een absolute voorwaarde om deel te nemen.
Onze locatie is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, evenals de activiteiten die we voorzien. Tijdens de maaltijd houden we uiteraard ook rekening met mogelijke diëten.
Hou er rekening mee dat drank- en maaltijdbonnen verkocht worden op de activiteit zelf.
 

Inschrijven?
Enkel via dit formulier
 

Vragen?
Contacteer info@hartekamp.be
 
Het circus wacht op je!
BLOG

Lees hier de blog van Hartekamp


NIEUWS

Hebben jullie ook heimwee naar het slapen in een stapelbed, leuke activiteiten met jullie favoriete Hartekamp leiding en plezier maken met jullie vriend(innet)jes? Niet getreurd want het Hartekamp weekend 2019 is al in zicht!
Van vrijdag 1 maart tot en met zondag 3 maart 2019 gaan we met z’n allen naar De Hoge Duin in Oostduinkerke. De zilte zeelucht kan je nu al ruiken!

We gaan dit jaar opnieuw naar vakantiedomein Hoge Duin in Oostduinkerke! Schrijf nu in!

We nodigen jullie uit op onze familiedag! Dit jaar gaat de familiedag door in oktober, na het grote kamp. Dat is het ideale moment om elkaar nog eens terug te zien en herinnering op te halen aan die top-week in augustus.

Dol op gadgets? Zot van hartekamp?
Goed nieuws: deze twee zaken zijn perfect te combineren!
balkonder

Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!