balkboven

Je bent nu hier: Voorstelling

Voorstelling

Uitstap Zonnegloed! - 11 mei 2019

Dit jaar gaan we voor de eerste keer naar De Zonnegloed! Wat is dit? De Zonnegloed is een wild animal sanctuary, een dierenopvang die verwaarloosde wilde dieren een nieuw leven schenkt. Benieuwd naar wat meer informatie? Surf naar https://www.dezonnegloed.be/nl.

Wanneer?

Deze daguitstap zal doorgaan op zaterdag 11 mei 2019.

Waar?

De Zonnegloed, Kasteelweg 22 – 8640 Oostvleteren

Programma

  • 9u30: Vertrek in Gent met de bus
  • 10u30: Afspraak aan ingang Zonnegloed (voor mensen die rechtstreeks komen)
  • 12u: Lunch (pick nick zelf meenemen!)
  • 16u: Vieruurtje (voorzien door Hartekamp)
  • 17u: Opgehaald door ouders of terug naar Gent met de bus
  • 18u: Verwachte aankomst in Gent

Voorwaarden en kostprijs?

Lidmaatschap van vzw Hartekamp is een absolute voorwaarde om deel te nemen! Voor de volledige daguitstap vragen we een bijdrage van € 10. Hiervoor krijg je vervoer, een hele dag toegang tot het park en een lekker vieruurtje! (de prijs is hetzelfde voor de mensen die rechtstreeks komen)

Inschrijven?

Dit kan enkel via DIT formulier.

De inschrijving is bevestigd wanneer het bedrag is gestort op het rekeningnummer van VZW-Hartekamp BE15 3900 9665 8030 (BIC: BBRUBEBB) met de vermelding “Zonnegloed – naam deelnemer”. De inschrijvingen sluiten op 23 april 2019.

Belangrijk!

  1. Vermeld op het inschrijvingsformulier zeker een GSM-nummer waarmee we u op de dag zelf kunnen bereiken. Bij mogelijke vertraging met de bus zullen wij iedereen op deze manier vlot op de hoogte kunnen houden.
  2. Een lunch geeft u zelf met uw kind mee, de menu van het park ligt immers niet vast. Gelieve ook geen geld mee te geven aan uw kind om hier zelf iets mee te kopen, wij zorgen voor een vieruurtje!
  3. Gelieve de medicatiefiche zo snel mogelijk terug te sturen, ofwel als scan naar helena.deltour@hotmail.com ofwel naar ‘Helena Deltour, Zandpoortstraat 21 9000 Gent’. Vergeet de dag zelf ook niet de medicatie van uw kind mee te geven voor de volledige dag!
  4. Duid zeker op de online inschrijving aan of uw kind meerijdt met de bus of rechtstreeks komt. Maakt de organisatie voor ons een stuk gemakkelijker!

Vragen?

Contacteer Helena Deltour (email: helena.deltour@hotmail.com of telefoon: +32471 37 92 36) of Louise van Durme (email: louise@vdurme.be of telefoon +32493 11 92 80)
Wij kijken er alvast zeer enthousiast naar uit!
Helena en Louise
BLOG

Lees hier de blog van Hartekamp


NIEUWS

Pagina 1 van 2  > >>

Naar traditie gaan we in het voorjaar nog eens op daguitstap! Dit jaar op zaterdag 11 mei, en we gaan voor de eerste keer naar de Zonnegloed, een wild animal sanctuary dat verwaarloosde wilde dieren opvangt en een nieuwe thuis geeft. Ben jij geïnteresseerd in wilde dieren of ben je gewoon een enorme dierenvriend? Of mis je je Hartekampvriendjes gewoon? (natuurlijk!) Schrijf je dan snel in via het online-formulier, en wij zien jou op zaterdag 11 mei!

De uitstap naar de Zonnegloed gaat door op 11 mei!

Onze vakantieweek vindt dit jaar plaats van VRIJDAG 23 AUGUSTUS tot en me VRIJDAG 30 AUGUSTUS. We vertrekken dit jaar dus op VRIJDAG!

Klik hier voor alle info en inschrijvingen.

De inschrijvingen voor leiding voor het zomerkamp 2019 zijn nu geopend!
balkonder

Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!