balkboven

Je bent nu hier: Voorstelling

Voorstelling

Efteling! - 24 november 2018

 

Liefste Hartekampers en familie,

Het is weer de tijd van het jaar! Haardvuur aan, warme zelfgemaakte chocomelk drinken met marshmallows, lekker gezellig onder het dekentje,… maar het kan ook anders. Begin mei 2018 zijn we reeds naar de Efteling geweest met een aantal van jullie, omdat wij hier geen genoeg van kunnen krijgen hebben we besloten om gewoon terug te gaan om deze wondere wereld te ontdekken in ware winterstijl. Neem dus maar alvast jullie muts, handschoenen en sjaals bij de hand want de Baron vertrekt zo dadelijk!

Waar en wanneer?
Zaterdag 24 november 2018, naar de Efteling in Kaatsheuvel, Nederland!

Dagschema

  • 8u45: Vertrek bus in Gent - Watersportbaan (Parking Yachtdreef)
  • 9u15: Vertrek bus afrit Haasdonk – 15A (E17
  • 10u15: Voorziene aankomst Efteling
  • 18u: Vertrek naar huis
  • 19u30: Voorziene terugkomst afrit Haasdonk
  • 20u: Voorziene terugkomst in Gent

Voorwaarden en kostprijs?

Lidmaatschap van vzw Hartekamp is een absolute voorwaarde om deel te nemen. Gezien de buscapaciteit zijn de plaatsen beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!

De kostprijs van de daguitstap bedraagt 30,00 euro. In deze prijs zit een toegangsticket tot het park, lunch en avondeten voorzien door vzw Hartekamp. Het vieruurtje wordt door jullie zelf voorzien. 

Via deze link vindt u een “Verklaring Bezoeker met Beperking” van het park. Deze hebben wij nodig om aangepaste toegang te krijgen tot het park. Vergeet deze dus zeker niet in te vullen en binnen drie dagen na inschrijving ingescand per email naar mpypstra@gmail.com of per post door te sturen naar Margot Pypstra, nelemeersstraat 76c, 9830 Sint-Martens-Latem.

 

 

Inschrijving
Aangezien we met de bus gaan zijn de plaatsen beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap! Dit kan enkel via dit formulier.

 

Het inschrijvingsgeld (30,00 euro) kan overgemaakt worden op het rekeningnummer van VZW Hartekamp - BE15 3900 9665 8030 (ING Gent-Kouter), met vermelding “Winterefteling + naam kind/jongere”. Na ontvangst van het inschrijvingsgeld bent u ingeschreven.

 

 

Inschrijving, indien van toepassing verklaring bezoeker met beperking, inschrijvingsgeld en lidgeld moeten vóór maandag 12/11 verzonden zijn.

Het belooft een dag te worden vol magische avonturen! Wij hebben er alvast veel zin in!

Veel groetjes,


BLOG

Lees hier de blog van Hartekamp


NIEUWS

Pagina 1 van 2  > >>
Het gezelligste moment van het jaar is bijna aangebroken! En wij gaan op 27 december samen schaatsen.

Hoera, we gaan schaatsen op 27 december!

Bekijk hier de activiteitenkalender voor het komende jaar!
De magie van de Efteling (her)beleven in een sneeuwjasje? Zaterdag 24 november gaan we naar de Winterefteling. Pak je muts en sjaal al mee en schrijf je snel in want de Baron vertrekt zo dadelijk!
balkonder

Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!