UPDATE: 16/01/2021

 

Beste ouders, leden

 

Zoals iedereen weet worden de coronacijfers er niet beter op. En is het zo dat we het weekend, op dit moment, niet mogen laten doorgaan. Om praktische redenen en om geen ijdele hoop te creëren hebben we, met spijt in ons hart, beslist om het weekend te annuleren.

 

Het inschrijvingsgeld wordt terug gestort op jullie rekening nummer.

Bij vragen kunnen jullie ons steeds contacteren via hartekampweekend@gmail.com

 

Met vele hartekamp-groeten

Maureen, Jensen en Ruth

 


 

Liefste Hartekampers en familie

 

Het kamp is nu enkele weken achter de rug en dus wordt het tijd om uit te kijken naar een tof weerzien! We nodigen jullie dan ook graag uit op het Hartekamp weekend 2021.

Deze zal doorgaan van vrijdag 12 februari (19u30) t.e.m. zondag 14 februari 2021 (14u30). Hierbij verwelkomen we jullie opnieuw op een gloednieuwe locatie: domein Horizon in Bredene (Kapelstraat 88, 8450 Bredene). Opgelet, er wordt geen vervoer van en naar het domein voorzien!

 

Het weekend zal naar alle waarschijnlijkheid doorgaan. Hierbij houden we rekening met de geldende corona-maatregelen. Op basis van ons eerste werkdocument gaan we er op dit moment van uit dat we het weekend kunnen opsplitsen in twee ‘bubbels’. Op die manier proberen we iedereen een kans te geven om deel te nemen aan een supertof Hartekamp-weekend.

 

Hoe Inschrijven?

Via het Inschrijvingsformulier op onze website: www.hartekamp.be > activiteiten

Naast de online inschrijving, hebben we graag nog enkele andere zaken van u om de inschrijving te vervolledigen:

  • Een volledig ingevuld en ondertekend Handtekeningformulier;
  • Een volledig ingevuld en ondertekend Medicatieschema zelfs als zijn er geen wijzigingen t.a.v. vorige jaren;
  • Als uw kind voor de eerste keer meegaat of er veranderingen zijn in de (medische) situatie moet een Medische Fiche ingevuld worden;

Opgelet, enkel de medicatie die vermeld staat op de Medische Fiche of op het medicatieschema wordt op weekend door onze arts toegediend!

  • Lidmaatschap 2021: € 15/gezin;
  • Inschrijvingsgeld weekend: € 70/deelnemer.

Overschrijven kan op het rekeningnummer BE15 3900 9665 8030 (BIC: BBRUBEBB) met de vermelding “Weekend 2021 – naam deelnemer”.

 

Alle papieren formulieren (Medische Fiche, Medicatieschema en Handtekeningformulier) vindt u terug op de website en we vragen u om deze zo snel mogelijk via mail (hartekampweekend@gmail.com) of per post (VZW Hartekamp Leliestraat 7, B-9840 Zevergem) te versturen. Dit dient te gebeuren vóór 17 januari 2021. Een inschrijving is pas volledig nadat alle formulieren zijn ontvangen, waarna u een bevestigingsmail en -brief van deelname krijgt toegestuurd.

 

Financiële tussenkomst of sociaal tarief?

De meeste mutualiteiten voorzien een financiële tussenkomst voor aangepaste vakanties. Neem hiervoor contact op met uw ziekenfonds. In specifieke situaties hanteert VZW Hartekamp een verminderd inschrijvingstarief. Als u denkt hiervoor in aanmerking te komen, aarzel dan zeker niet om ons per mail te contacteren (hartekampweekend@gmail.com). Uw aanvraag wordt met de nodige discretie behandeld.

 

Vragen?

Indien u vragen hebt omtrent de inschrijving van uw kind/jongere, contacteer ons dan gerust per mail via hartekampweekend@gmail.com.

 

 

Hopelijk tot dan!

Maureen, Ruth, Jensen