Liefste Hartekampers en familie

 

Het kamp is nu enkele weken achter de rug en dus wordt het tijd om uit te kijken naar een tof weerzien! We nodigen jullie dan ook graag uit op het Hartekamp weekend 2022.

Deze zal doorgaan van vrijdag 25 februari (19u30) t.e.m. zondag 27 februari 2022 (14u30). Hierbij verwelkomen we jullie opnieuw op een gloednieuwe locatie: domein Horizon in Bredene (Kapelstraat 88, 8450 Bredene). Opgelet, er wordt geen vervoer van en naar het domein voorzien!

 

Op weekend zullen we waarschijnlijk nog rekening moeten houden met corona. De specifieke maatregelen zullen later nog gecommuniceerd worden en zullen afhangen van de op dat moment geldende richtlijnen.

 

Hoe Inschrijven?

Klik hier om in te schrijven.

Naast de online inschrijving, hebben we graag nog enkele andere zaken van u om de inschrijving te vervolledigen:

  • Een volledig ingevuld en ondertekend Handtekeningformulier;
  • Een volledig ingevuld en ondertekend Medicatieschema (Zelfs als zijn er geen wijzigingen t.a.v. vorige jaren;)
  • Als uw kind voor de eerste keer meegaat, of er veranderingen zijn in de (medische) situatie moet een Medische Fiche ingevuld worden;

Opgelet, enkel de medicatie die vermeld staat op de Medische Fiche of op het Medicatieschema wordt op weekend door onze arts toegediend!

  • Lidmaatschap 2022: € 15/gezin;
  • Inschrijvingsgeld weekend: € 70/deelnemer.

Overschrijven kan op het rekeningnummer BE15 3900 9665 8030 (BIC: BBRUBEBB) met de vermelding “Weekend 2022 – naam deelnemer”.

 

Alle papieren formulieren (Medische Fiche, Medicatieschema en Handtekeningformulier) vindt u terug op de website en we vragen u om deze zo snel mogelijk via mail (hartekampweekend@gmail.com) of per post (VZW Hartekamp Leliestraat 7, B-9840 Zevergem) te versturen. Dit dient te gebeuren vóór 30 januari 2022. Een inschrijving is pas volledig nadat alle formulieren zijn ontvangen, waarna u een bevestigingsmail en -brief van deelname krijgt toegestuurd.

 

Financiële tussenkomst of sociaal tarief?

De meeste mutualiteiten voorzien een financiële tussenkomst voor aangepaste vakanties. Neem hiervoor contact op met uw ziekenfonds. In specifieke situaties hanteert VZW Hartekamp een verminderd inschrijvingstarief. Als u denkt hiervoor in aanmerking te komen, aarzel dan zeker niet om ons per mail te contacteren (hartekampweekend@gmail.com). Uw aanvraag wordt met de nodige discretie behandeld.

Vragen?

Indien u vragen hebt omtrent de inschrijving van uw kind/jongere, contacteer ons dan gerust per mail via hartekampweekend@gmail.com.

 

 

Hopelijk tot dan!

Maureen, Ruth, Jensen