Liefste Hartekampers en familie

 

Het kamp is nu enkele weken achter de rug en dus wordt het tijd om uit te kijken naar een tof weerzien! We nodigen jullie dan ook graag uit op het Hartekamp weekend 2024.

Deze zal doorgaan van vrijdag 23 februari (19u30) t.e.m. zondag 25 februari 2024 (14u30). Het is inderdaad zo dat het Krokusweekend niet in de vakantie valt dit jaar! Hierbij verwelkomen we jullie opnieuw op een prachtige locatie: domein Horizon in Bredene (Kapelstraat 88, 8450 Bredene). Opgelet, er wordt geen vervoer van en naar het domein voorzien!

 

 

Hoe Inschrijven?

Door hier te klikken kunt u inschrijven

Naast de online inschrijving, hebben we graag nog enkele andere zaken van u om de inschrijving te vervolledigen:

Opgelet, enkel de medicatie die vermeld staat op de Medische Fiche of op het Medicatieschema wordt op weekend door onze arts toegediend!

  • Lidmaatschap 2024: € 15/gezin;
  • Inschrijvingsgeld weekend: € 80/deelnemer.

Overschrijven kan op het rekeningnummer BE15 3900 9665 8030 (BIC: BBRUBEBB) met de vermelding “Weekend 2024 – naam deelnemer”.

 

Alle papieren formulieren (Medische Fiche, Medicatieschema en Handtekeningformulier) vindt u terug op de website en we vragen u om deze zo snel mogelijk via mail (hartekampweekend@gmail.com) of per post (VZW Hartekamp Kapellestraat 34, 8610 Kortemark) te versturen. Dit dient te gebeuren vóór 23 januari 2024 Een inschrijving is pas volledig nadat alle formulieren zijn ontvangen, waarna u een bevestigingsmail van deelname krijgt toegestuurd.

 

Financiële tussenkomst of sociaal tarief?

De meeste mutualiteiten voorzien een financiële tussenkomst voor aangepaste vakanties. Neem hiervoor contact op met uw ziekenfonds. In specifieke situaties hanteert VZW Hartekamp een verminderd inschrijvingstarief. Als u denkt hiervoor in aanmerking te komen, aarzel dan zeker niet om ons per mail te contacteren (hartekampweekend@gmail.com). Uw aanvraag wordt met de nodige discretie behandeld.

Vragen?

Indien u vragen hebt omtrent de inschrijving van uw kind/jongere, contacteer ons dan gerust per mail via hartekampweekend@gmail.com.

 

 

Hopelijk tot dan!

Lien, Lucca en Maureen