Onze vakantieweek vindt dit jaar plaats van ZONDAG 21 AUGUSTUS tot en met ZONDAG 28 AUGUSTUS. We vertrekken dit jaar dus op ZONDAG!

Traditiegetrouw verblijven we in Vakantiehuis Fabiola in Maasmechelen! De kampleiding is intussen volop bezig met de voorbereidingen van deze fantastische week. Voorlopig bereiden we ons op dezelfde manier voor als voor het kamp van vorig jaar. Mochten de COVID-19 richtlijnen verstrengen of versoepelen houden we jullie uiteraard op de hoogte.

De vraag tot deelname aan ons kamp is, zoals elk jaar, groot. Snel inschrijven is dus een absolute noodzaak om een plaats voor uw kind/jongere te reserveren. Deelnemers die de voorbije twee jaar met ons meegingen op kamp, krijgen een week voorrang op de inschrijving voor het kamp. Daarna worden de beschikbare plaatsen verder opgevuld in volgorde van aanmelding.

Deelnemers die voor de eerste keer inschrijven voor ons zomerkamp en niet op de wachtlijst terecht komen, worden na het ontvangen van de inschrijving gecontacteerd voor een (mogelijk virtueel) huisbezoek. Dit laat toe om uitgebreid met elkaar kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Na het huisbezoek kunnen we dan, in onderling overleg, beslissen of uw zoon/dochter met ons mee kan op kamp. Voor nieuwe inschrijvingen die op de wachtlijst terecht komen, wachten we met het maken van een afspraak voor een huisbezoek tot we u een kampplaats kunnen aanbieden.

Leeftijdsbeperking voor inschrijving:

 • Kinderen kunnen inschrijven voor het zomerkamp vanaf het kalenderjaar waarin ze 6 worden. Nieuwe leden kunnen inschrijven tot en met het kalenderjaar waarin ze 18 jaar worden.
 • Jongeren met verstandelijke beperking kunnen deelnemen aan het zomerkamp tot en met het kalenderjaar waarin ze 25 jaar worden.

Als u twijfelt of uw kind/jongere tot onze doelgroep behoort, kunt u contact opnemen met de kampverantwoordelijken via kampverantwoordelijken@hartekamp.be of via ons Hartekamp gsm-nummer 0497 99 56 95.

Volg onderstaande inschrijvingsprocedure om de inschrijving van uw kind/jongere vlot te laten verlopen.

HOE INSCHRIJVEN?

Om de inschrijving van uw kind/jongere te starten, dient u ons online inschrijvingsformulier volledig in te vullen. Via deze link komt u op dit formulier.

Naast deze online inschrijving, dienen we nog enkele zaken van u te ontvangen, om de inschrijving te vervolledigen:

 • Voor alle kinderen/jongeren: een volledig ingevuld en ondertekend handtekeningenformulier.
 • Voor de kinderen/jongeren die voor de eerste maal deelnemen, of als iets veranderd is in de medische toestand sinds het vorige zomerkamp: een door de huisarts of specialist ingevulde medische fiche
 • Indien medicatie genomen moet worden op kamp: een volledig ingevulde en ondertekende medicatiefiche (als onderdeel van de medische fiche van de arts of door een aanvullend medicatieschema in te vullen).
 • Het inschrijvingsgeld: €275 voor de eerste inschrijving in een gezin, €235 voor elke bijkomende inschrijving uit hetzelfde gezin. Te storten op rekeningnummer BE15 3900 9665 8030, met vermelding kamp 2022 + naam van uw kind/jongere.

Het inschrijvingsformulier vult u online in. Alle papieren formulieren (medische fiche, aanvullend medicatieschema en handtekeningenformulier) stuurt u per mail naar kampverantwoordelijken@hartekamp.be of per post naar VZW Hartekamp, Ringvaartstraat 11, 9820 Merelbeke. Dit adres is anders dan voorgaande kampen. Dit dient te gebeuren voor 1 meiAls we op deze datum niet alle nodige formulieren ontvangen hebben, is de inschrijving van uw zoon/dochter onvolledig en wordt de inschrijving geannuleerd.

Let op! Enkel de medicatie die vermeld staat op de medische fiche of op het aanvullend medicatieschema wordt op kamp door onze arts toegediend.

Gelieve er rekening mee te houden dat u enkel kunt inschrijven wanneer u lid bent van de vereniging. Details over het lidmaatschap van VZW Hartekamp en hoe u lid kunt worden, vindt u terug op de lidmaatschapspagina van onze website.

De meeste mutualiteiten voorzien een financiële tussenkomst voor aangepaste vakanties. Neem hiervoor contact op met uw ziekenfonds.

BEVESTIGING DEELNAME

Uw kind/jongere is pas definitief ingeschreven voor het kamp wanneer u de online inschrijving hebt ingevuld en we alle papierenformulieren ontvangen hebben. Ook dient u het volledige inschrijvingsgeld te storten op rekeningnummer BE15 3900 9665 8030, met vermelding Kamp 2022 + naam van uw kind/jongere. U ontvangt een mail ter bevestiging van de deelname.

Als bij uw online inschrijving de beschikbare plaatsen voor ons kamp al volzet zijn, of uw kind/jongere behoort niet tot onze doelgroep, contacteren we u hierover zo snel mogelijk.

Als u vragen hebt over de inschrijving van uw kind jongere, contacteer ons dan per mail op kampverantwoordelijken@hartekamp.be, of buiten de kantooruren op ons Hartekamp gsm-nummer 0497 99 56 95.

SOCIAAL TARIEF

In enkele specifieke situaties hanteert VZW Hartekamp een verminderd inschrijvingstarief. Het aanvraagformulier vindt u hier. U dient het ingevuld te mailen naar kampverantwoordelijken@hartekamp.be of terug te sturen naar:

VZW Hartekamp
Ringvaartstraat 11
9820 Merelbeke

Als u twijfelt of u hiervoor in aanmerking komt, kunt u ons steeds contacteren via mail op kampverantwoordelijken@hartekamp.be of via ons Hartekamp gsm-nummer 0497 99 56 95. Uw aanvraag wordt met de nodige discretie behandeld.

BUSREIS

We vertrekken op zondag 21 augustus op de Kiss and Ride parking aan de Carrefour in Oostakker, Antwerpsesteenweg 956, 9040 Gent. Via deze link van stad Gent kan u meer info vinden over de bereikbaarheid met de auto, openbaar vervoer, … .U wordt daar verwacht tussen 13h15 en 13h45. De bus vertrekt stipt om 14h00. Als u te laat bent dient u zelf voor vervoer naar het kamp in te staan.

Voor de terugkeer op zondag 28 augustus vindt u ons op de parking aan de Yachtdreef aan de Watersportbaan, 9000 Gent. Zonder onvoorziene omstandigheden verwachten we daar rond 17h00 aan te komen. Gelieve tijdig aanwezig te zijn om alles vlot te laten verlopen!

EIGEN VERVOER

We verwachten de kinderen in Maasmechelen op zondag 21 augustus tussen 17u00 en 17u30. Het heeft geen zin vroeger te komen, aangezien de begeleiders zelf pas rond dat uur zullen aankomen.

De kinderen kunnen op zondag 28 augustus afgehaald worden te Maasmechelen tussen 13u30 en 14u00, na het middagmaal. Mogen wij u vragen om deze uurregeling stipt na te komen!

Komende van Brussel:

Autosnelweg Brussel – Leuven – Aachen (E314). Je neemt de afrit Maasmechelen (33) en houdt LINKS aan richting Maaseik. Aan de eerste lichten draai je LINKS af. Je volgt deze baan tot aan de derde rotonde. Hier sla je weer LINKS af en daarna neem je de eerste straat RECHTS. Volg de pijlen “Vakantiehuis Fabiola”.

Komende van Antwerpen:

Autosnelweg Antwerpen – Luik (E313) tot aan de verkeerswisselaar van Lummen. Hier neem je de E314 Leuven – Aachen en je volgt de autosnelweg tot Maasmechelen. Daarna volg je de beschrijving van hierboven.

POST OP KAMP – CONTACTGEGEVENS

Tijdens het kamp kunt u een kaartje of een brief sturen naar uw kind/jongere. Dit zorgt steeds voor een blij gezicht!

Vakantiehuis Fabiola
VZW Hartekamp
Voornaam + naam kind/jongere
Weldoenerslaan 5
3630 Maasmechelen

Mocht u ons tijdens de kampweek willen bereiken, kunt u bellen naar ons Hartekamp gsm-nummer (0497 99 56 95). Mogen we vragen om dit enkel in noodgevallen te doen.

U kunt ook onze activiteiten op kamp online volgen via onze blog.

WAT MEENEMEN OP KAMP?

KLEDIJ

 • Ondergoed en kousen, voldoende voor één week
 • 2 lange broeken, 2 shorts
 • Voldoende T-shirts
 • 2 sweaters + 1 warme trui
 • 1 set kleren die echt vuil mag worden en vuile schoenen of sandalen
 • Sandalen, sportschoenen en stevige wandelschoenen
 • Goede regenjas
 • Zwempak/zwembroek
 • Pyjama
 • Fuif kledij (thema wordt nog gecommuniceerd)
 • Lakens of slaapzak zijn NIET nodig!

TOILETGERIEF

 • Zeep, shampoo, borstel
 • Tandenborstel en tandpasta
 • Handdoeken en washandjes, voldoende voor één week
 • Zonnecrème

MEDICATIE

 • Voldoende medicatie voor één week + reserve medicatie.
  Alle medicatie dient vermeld te worden op een (nieuwe) medische fiche. Medische fiches van voorgaande jaren worden niet overgenomen. Medicatie die mogelijk nodig kan zijn op de bus, geeft u best apart verpakt af aan de bus begeleiders.
 • Voldoende pampers indien nodig

VARIA

 • Voorgefrankeerde enveloppen met adressen om brieven te schrijven

!! Gelieve alles te naamtekenen, ook de reistas.

Neem geen dure dingen mee, zoals een iPad of een laptop. Deze neem je mee op eigen risico!

 

 

                                                                                                             Gesteund door Engie & de Vlaamse overheid