Inschrijvingen staan op dit moment nog NIET open. We verwachten deze in de loop van februari-maart te kunnen openzetten.

Zomerkamp 2023

Info

Onze vakantieweek vindt dit jaar plaats van ZONDAG 20 AUGUSTUS tot en met ZONDAG 27 AUGUSTUS. We vertrekken dit jaar dus op ZONDAG!

Traditiegetrouw verblijven we in Vakantiehuis Fabiola in Maasmechelen!

De vraag tot deelname aan ons kamp is, zoals elk jaar, groot. Snel inschrijven is dus een absolute noodzaak om een plaats voor uw kind/jongere te reserveren. Deelnemers die de voorbije twee jaar met ons meegingen op kamp, krijgen een week voorrang op de inschrijving voor het kamp. Daarna worden de beschikbare plaatsen verder opgevuld in volgorde van aanmelding.

Deelnemers die voor de eerste keer inschrijven voor ons zomerkamp en niet op de wachtlijst terecht komen, worden na het ontvangen van de inschrijving gecontacteerd voor een huisbezoek. Dit laat toe om uitgebreid met elkaar kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Na het huisbezoek kunnen we dan, in onderling overleg, beslissen of uw zoon/dochter met ons mee kan op kamp. Voor nieuwe inschrijvingen die op de wachtlijst terecht komen, wachten we met het maken van een afspraak voor een huisbezoek tot we u een kampplaats kunnen aanbieden.

Leeftijdsbeperking voor inschrijving:

  • Kinderen kunnen inschrijven voor het zomerkamp vanaf het kalenderjaar waarin ze 6 worden. Nieuwe leden kunnen inschrijven tot en met het kalenderjaar waarin ze 18 jaar worden.
  • Jongeren met verstandelijke beperking kunnen deelnemen aan het zomerkamp tot en met het kalenderjaar waarin ze 25 jaar worden.

Als u twijfelt of uw kind/jongere tot onze doelgroep behoort, kunt u contact opnemen met de kampverantwoordelijken via kampverantwoordelijken@hartekamp.be of via ons Hartekamp gsm-nummer 0497 99 56 95.

 

Inschrijven

Op dit moment staan de inschrijvingen nog NIET open. We verwachten dat deze in de loop van februari-maart kunnen openzetten.

Als u vragen hebt over de inschrijving van uw kind/jongere, contacteer ons dan per mail op kampverantwoordelijken@hartekamp.be, of buiten de kantooruren op ons Hartekamp gsm-nummer 0497 99 56 95.