Hart Questions

9 maart 2024

Dit jaar organiseren we voor de eerste keer een quiz ten voordelen van onze vzw, VZW Hartekamp.

Dus verrijk je geest en test je kennis tijdens deze boeiende quizavond, waarin slimme vragen en intrigerende puzzels de hoofdrol spelen. Of je nu een doorgewinterde quizliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke avond uit met vrienden, deze quiz is voor iedereen toegankelijk.

Wat kan je verwachten

Spannende Vragen: Bereid je voor op een breed scala aan vragen, van algemene kennis tot verrassende trivia. Laat je hersenen kraken terwijl je de juiste antwoorden probeert te vinden.
 Teamgeest: Vorm een team met vrienden, familie of collega’s en werk samen om de ultieme quizkampioenen te worden. Samenwerking en gezelligheid staan centraal!
Prijsuitreiking: Maak kans op fantastische prijzen en eer, want de winnaars gaan niet alleen met glorie naar huis, maar ook met beloningen die de moeite waard zijn. De hoofdprijs is niets minder dan een weekendverblijf voor 12 personen op een zéér unieke locatie. (t.w.v. € 1280)
VZW Hartekamp: Een onwaarschijnlijke dankbaarheid van VZW Hartekamp voor de aanwezigheid en steun. Voor meer info over Hartekamp kunnen jullie ter plaatse bij ons terecht. Of kan je een kijkje nemen op ons website: Hartekamp.

Praktische info

Datum en tijd
9 maart 2024
– 18u30: deuren open (eetmogelijkheden zijn voorzien)
19u30: start quiz
– 22u30: einde quiz (pauze voorzien doorheen de quiz)
– 00u00: deuren sluiten

Locatie
Ontmoetingscentrum van Oostakker, Pijphoekstraat 30, 9041 Gent

Ploegen
ploegen van maximum 5 personen
Beperkte plaatsen! (vroeg inschrijven is dus de boodschap!) => update 11/02: Quiz is VOLZET!

Tickets
25 euro per ploeg

 

Zit je nog met andere vragen neem dan zeker een kijkje op onze FAQ pagina.

Inschrijven

U kan zich inschrijven via deze link: Hart Questions 2024 => update 11/02: Quiz is VOLZET!

We vragen om dan ook meteen het inschrijvingsgeld van 25 euro/ploeg over te maken naar onze Hartekamp rekening. Inschrijving is pas volledig van zodra we het geld hebben ontvangen.

Rekeningnummer BE15 3900 9665 8030 (BIC: BBRUBEBB) met de vermelding “Hart Questions 2024 – naam ploeg”.

Ontmoetingscentrum Oostakker

Makkelijk bereikbaar via de R4.

Aankomst met de:

Fiets

Vlak naast de ingang van het ontmoetingscentrum is er een overdekte fietsenstalling aanwezig.

Auto

Recht tegenover de locatie is er gratis openbare parking vlak naast de kerk van Oostakker.
Indien deze vol is kan men ook parkeren op het dorpsplein van Oostakker, van hieruit is ongeveer 150m stappen naar het Ontmoetingscentrum.

Openbaar vervoer

Op 200m van de locatie is er een bushalte, genaamd: Oostakker Dorp. Hier stoppen meerdere bussen (waaronder 39, 70, 71, 72, 73, …). Voor meer informatie verwijzen we naar de website van de lijn: Oostakker Dorp

We willen dat Hart Questions voor iedereen een aangename en gezellige avond wordt. Daarom dat we ook expliciet gekozen hebben voor een zaal die toegankelijk is voor iedereen.

  • Op de parking (recht tegenover de zaal) zijn er aangepaste parkeerplaatsen voorzien.
  • Een aangepast en toegankelijk toilet is aanwezig.
  • Erkende assistentiehonden zijn uiteraard ook welkom op tijdens ons evenement.

Twijfel?

Zit je met een probleem waarop je hierboven geen antwoord vindt? Wil je gewoon meer informatie? Stuur ons gerust een mail!

Mail: info@hartekamp.be

Heb je een vraag die toch niet wordt beantwoord, aan de hand van onderstaande info? Stuur ons gerust een mail naar: info@hartekamp.be.

Vanaf welke leeftijd is dit evenement?

De quiz is toegankelijk voor iedereen, ongeacht de leeftijd.

Kunnen alléén leden van de VZW deelnemen?

NEE. De quiz is voor iedereen toegankelijk. Uiteraard moedigen we onze leden ook aan om aanwezig te zijn. Maar lidmaatschap van de vereniging is dus geen vereiste voor toegang.

Welke betaalmethodes zijn toegelaten op het evenement?

Het is mogelijk via QR-code, via kaart of met cash te betalen. Bij voorkeur wordt er zoveel mogelijk contactloos betaald.

Heb je informatie over toegankelijkheid?

We streven ernaar om ons festival volledig toegankelijk te maken. Meer informatie kan je terugvinden op de pagina ‘Toegankelijkheid’

Is er ook iets van eten voorzien?

Er is een mogelijkheid om iets kleins te sneukelen tijdens de quiz.

Kan ik ook VZW Hartekamp rechtstreeks steunen?

Uiteraard! Hiervoor verwijzen we u graag door naar de Steun ons!-pagina van VZW Hartekamp. Hierop vindt u de verschillende manieren terug waarmee u deze ongelofelijke organisatie vooruit kan helpen.

Is dit hetzelfde als een dagactiviteit van VZW Hartekamp?

Nee. Hart Questions is niet zoals een standaard dagactiviteit waarbij de leden afgezet worden en later terug kunnen worden opgehaald. Er is geen actieve begeleiding voorzien voor deelnemers. Dit wil ook zeggen dat de Quiz voor iedereen toegankelijk is, dus ook voor niet leden.

Is er een vestiaire voorzien?

Nee, vanuit het evenement worden er geen bewaakte lockers of vestiaire voorzien voor bezoekers. We zijn dan ook niet verantwoordelijk in het geval van verlies of diefstal.

Lost & found

Iets verloren? Alle verloren voorwerpen worden bij de bar verzameld. Zelf iets gevonden? Breng het gerust binnen bij de bar.

Na de quiz kan er 30 dagen lang aanspraak gemaakt worden op de verloren voorwerpen, je kan hiervoor een mailtje sturen naar: info@hartekamp.be

Zijn huisdieren welkom op dit evenement?

Nee. Huisdieren zijn niet toegelaten, buiten erkende assistentiehonden.

VZW Hartekamp

Een organisatie 100% draaiende op vrijwilligers. Wij organiseren inclusieve kampen en daguitstappen voor kinderen/jongeren met een mentale en/of fysieke beperking en hun gezonde broertjes of zusjes.

Onze VZW heeft als doelstelling om een aangename vakantieweek te bezorgen aan kinderen met een verhoogde zorgvraag. Zodat ook zij kunnen genieten van een zorgeloze zomer!

 

Om onze activiteiten laagdrempelig te houden gaan alle opbrengsten van deze quiz dan ook integraal naar VZW Hartekamp.

 

Meer info kan je altijd terugvinden op onze website:

www.hartekamp.be

Hart Questions

+32 (0)497 99 56 95

VZW Hartekamp

+32 (0)497 99 56 95