Lieve allemaal,

De werking van de blog was dit jaar iets anders dan normaal. De blog werd van thuis uit online gezet. Hierdoor volgde ook ik het kamp van een afstand mee en wat ik zag was in 1 woord: PRACHTIG!
Het is zo bijzonder dat jullie erin geslaagd zijn om in deze vreemde Coronatijden een kamp op te zetten dat fysiek gescheiden was door bubbels maar toch 1 geheel van samenhorigheid vormde.

Bedankt aan alle groepsverantwoordelijken en monitoren om de kinderen opnieuw een prachtige week te bezorgen. Jullie creativiteit was grenzeloos.

Bedankt aan alle deelnemers om er opnieuw bij te zijn dit jaar. Het is altijd zo leuk om jullie vrolijke snoetjes terug te zien.

Bedankt aan alle ouders voor het vertrouwen!

Bedankt aan onze logistiekers Lieve, Jolein en Emma. Dit jaar was logistiek een enorme uitdaging. Ik denk dat jullie maar weer bewezen hebben dat geen uitdaging jullie te veel is.

Bedankt aan onze dokter An voor alle medische ondersteuning en het vele advies! Dat was meer dan ooit goud waard.

Bedankt aan onze kampverantwoordelijken Frederick, Seba en Tamara om ook dit jaar weer de schouders onder de bubbelkamporganisatie te zetten. Het moet een grote puzzel geweest zijn om alles perfect gescheiden te houden. Jullie zijn toppers!

En tenslotte: een speciale dank aan alle groepen die mij elke avond/nacht de input van de blog bezorgden!

Tot de volgende!

Veel liefs!

Mieke