Beste toekomstige sponsor,

Graag stellen wij ons eerst even voor: Gino Vink en Iede Paulus de Boer. Gino is een gepassioneerd schipper en Iede Paulus is een gedreven werkvoorbereider. Samen zijn we familie en één team als we begin september 2021 een geweldige reis hopen te maken in Oost europa met startplaats als Oostenrijk, via Italië en Tsjechië, naar de finish in Duitsland, ofwel route ‘Bella Italia’.

Het is niet zomaar een reis, het is een rammelbakkenreis. We gaan op pad met een auto die we hopen te kunnen vertrouwen gedurende de reis. APK verplicht, maar kapotte onderdelen en lekke banden onderweg? Dan zijn we op ons zelf aangewezen. Onze auto brengt ons door het prachtige landschap van Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Tsjechië. Onderweg overnachten we met vele andere teams op campings en voeren we de meest ludieke opdrachten uit.

SPONSORS GEZOCHT:
Deze reis wordt hoofdzakelijk gefinancierd door onszelf, het blijft eenhobby. Maar waarom zoeken we dan sponsors? We willen onze reis met liefde aan een goed doel koppelen: Hartekamp.
VZW Hartekamp is gevestigd in België (Gent) en organiseert al meer dan 40 jaar zomerkampen voor kinderen met een specifieke zorgbehoefte. Ooit begonnen zij voor kinderen met hartproblemen. In de loop der jaren, en de vraag was er ook naar, is Hartekamp uitgegroeid tot een organisatie die zich inzet voor kinderen met een mentale en/of fysieke beperking. Juist deze doelgroep verdient een geweldige vakantieweek, vind je niet?

Helaas haalt de tijdsgeest ons in en vallen belangrijke sponsoren weg. Iede Paulus zet zich al meer dan 10 jaar als vrijwilliger in voor deze organisatie en ziet de kosten die het kamp met zich meebrengt stijgen. Daarom zoeken wij JOU!

 

Hoe kunt u ons (Hartekamp) sponsoren?

Heel eenvoudig: wij maken reclame voor uw bedrijf, onze auto is zeer opvallend! U geeft een bedrag, wij zorgen voor een mooie reclamesticker op onze auto. U kunt uiteraard ook direct een gift geven aan de organisatie (graag o.v.v. ‘Rammelbakkenreis 2021’) Hebben wij uw interesse gewekt? Mail dan naar transpoortniet@gmail.com.

Namens ons en VZW Hartekamp, ongelooflijk veel dank!

Gino Vink en Iede Paulus de Boer Team 3: ‘Konvooi Transpoortniet’
www.hartekamp.be

www.rammelbakkenreis.nl