Afgelopen zondag vond de Hartekamp Reüniedag plaats, en wat voor één! Een gezellige groep van leden met hun familie, leiding en oud-leiding kwam samen in basisschooltje De Krekel in Gent. De dag begon met een glaasje champagne/fruitsap en de sfeer was meteen gezet. Daarna kon iedereen aanschuiven aan het brunchbuffet. Koffiekoeken van bakkerij Suffys, quiche, chocomousse, cornflakes, beleg, rijstpap, poffertjes, omelet,… à volonté! En als kers op de taart was er nog wat showcooking bij het zelfgemaakte koffiezetapparaat van Thomas.

Eenmaal de maagjes goed gevuld waren, was het tijd voor de foto’s van afgelopen zomerkamp. De herinneringen aan de leukste week van het jaar werden weer helemaal opgefrist. Daarna begonnen de activiteiten voor jong en oud. De jongere kinderen konden gaan spelen op het springkasteel, zich uitleven in het ballenbad, in de opblaasbare voetbalkooi, zich laten schminken en cadeautjes vangen in de vissenput. Voor de oudere kinderen was er een speciaal spel in groepjes, met VR-brillen zelfs! Tussendoor werden foto’s genomen aan de fotomuur, geschoten met pijl en boog, op stelten gelopen en van stelten gevallen. De ouders konden gezellig bijpraten onder begeleiding van prachtige live muziek van Tiny Oaks.

We kijken terug op een geslaagde dag, die enkel mogelijk was dankzij de grote hulp van alle leiding en de fantastische opkomst van alle Hartekamp sympathisanten! Merci en tot volgend jaar!