Zomerkamp 2024 - WACHTLIJST

Geachte leden en sympathisanten,

Met groot genoegen kondigen wij aan dat de inschrijvingen voor ons zomerkamp nu geopend zijn! Vanaf vandaag kunt u uw zoon of dochter inschrijven voor een fantastische week. Het zomerkamp gaat ook dit jaar weer door in Vakantiehuis Fabiola te Maasmechelen van VRIJDAG 23 AUGUSTUS tot en met VRIJDAG 30 AUGUSTUS. Om de inschrijvingen soepel te laten verlopen, willen we graag eerst uitleggen hoe het inschrijfproces werkt.

HOE INSCHRIJVEN?

Om uw kind/jongere in te schrijven, dient u ons online inschrijvingsformulier volledig in te vullen. U kunt het formulier vinden via deze link.

Naast deze online inschrijving, zijn er nog enkele documenten die wij van u nodig hebben om de inschrijving te voltooien:

  • Voor alle kinderen/jongeren: Een volledig ingevuld en ondertekend handtekeningenformulier.
  • Voor kinderen/jongeren die voor de eerste keer deelnemen, of waarbij iets is veranderd in de medische toestand sinds het vorige zomerkamp: Een medische fiche ingevuld door de huisarts of specialist.
  • Indien medicatie nodig is tijdens het kamp: Een volledig ingevulde en ondertekende medicatie schema (als onderdeel van de medische fiche van de arts of door een aanvullend medicatie schema in te vullen).
  • Inschrijvingsgeld: €295 voor de eerste inschrijving in een gezin, €250 voor elke bijkomende inschrijving uit hetzelfde gezin. Gelieve dit bedrag over te maken naar rekeningnummer BE15 3900 9665 8030, met vermelding van “Zomerkamp 2024 + naam van uw kind/jongere”.

Het inschrijvingsformulier vult u online in. Alle papieren formulieren (medische fiche, aanvullend medicatieschema en handtekeningenformulier) stuurt u bij voorkeur per e-mail naar kampverantwoordelijken@hartekamp.be of per post naar VZW Hartekamp, Kapellestraat 34, 8610 Kortemark. Gelieve dit te doen vóór 1 mei. (Indien we op deze datum niet alle benodigde formulieren hebben ontvangen, wordt de inschrijving van uw zoon/dochter als onvolledig beschouwd en geannuleerd.)

Wij kijken uit naar alle inschrijvingen en hopen elk van u te verwelkomen in Maasmechelen!

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons altijd bereiken via kampverantwoordelijken@hartekamp.be.

Maud, Maureen en Maxim | Kampverantwoordelijken VZW Hartekamp